Naar India!

In april van dit jaar zag ik in een Nieuwsbrief een aankondiging van een studiereis naar de homeopathische universiteit van Jaipur. De reis wordt georganiseerd door de HvNA. Dit was wat ik al lang wilde!

Wilma en ik hebben meteen gekeken of de financiën het toe zouden laten om de studiereis te kunnen doen en vervolgens met zijn tweeën een rondreis te maken. Met een beetje passen en meten zou het kunnen lukken. Dus snel de informatie opgevraagd bij HvNA-directeur Rini Storm. Op de website van Indiaonline gekeken naar de mogelijkheden.

Knopen zijn inmiddels doorgehakt en de tickets zijn geboekt en de voorbereiding van de reis gaat beginnen. Ik vertrek op zaterdag 2 november met KLM om 13.15 uur van Schiphol en vlieg dan rechtstreeks naar Delhi. Ik kom daar zondagnacht aan om 01.30 na 7 uur en 45 minuten. Inmiddels heb ik al voor de derde keer  een wijziging gekregen van Jet Airways met de vluchtgegevens naar Jaipur. Het laatste bericht is dat ik  om 9.45 uur uit Delhi vertrek en in Jaipur aankom om 10.35. Hopelijk wordt ik daar opgewacht om me naar de universiteit te brengen. Volgens google maps is dat een rit van zo’n 11 km.

Wilma vertrekt op de 19de en is dan om 06.30 op woensdag in Jaipur en wordt naar ons hotel in Jaipur gebracht, waar ik dan ook naar toe ga.

Terug vlieg ik samen met Wilma op 10 december om 01.45 uur. We hebben dan een tussenstop in Parijs. De terugvlucht duurt langer: 8 uur en 55 minuten. We komen daar aan om 06.10 en vliegen om 07.15 door naar Amsterdam. We hopen dan om 08.30 uur aan te komen.

Een reactie op Naar India!

 1. bruno leroy zegt:

  Dag Martin,
  Ik mag er stilaan vanuit gaan dat je veilig aangekomen bent.
  Alle goeds en een hele toffe en leerzame (en celibataire) eerste periode.
  Groeten,
  Bruun

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s